open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
2/219/06

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


УХВАЛА

про припинення провадження у справі

"15" грудня 2006 р.

Справа № 2/219/06


Кредитор(и): 1) Державна податкова інспекція у Ленінському районі,

м. Миколаїв, вул. Гмирьова, 1/1;

Боржник: Приватне підприємство “Антени супутникові телевізійні”,

м. Миколаїв, вул. Карла Лібкнехта, 22-а, кв. 5;

Ліквідатор: Андрющенко Юрій Єгорович (ліцензія серії АБ №216913 від 07.04.05 р.)


Суддя Моргуленко Т.Є.

Без виклику сторін.

Суть спору: Про припинення провадження у справі про банкрутство

Приватного підприємства “Антени супутникові телевізійні”, м. Миколаїв.


На виконання Постанови суду від 10.08.06 р. за результатами проведення ліквідаційної процедури відповідно до ст. 32 ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»ліквідатором Приватного підприємства “Антени супутникові телевізійні”, м. Миколаїв, Анрющенко Ю.Є. було надано звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підприємства-банкрута.

Розглянувши наданий ліквідаційний баланс, звіт ліквідатора та матеріали справи, суд -


ВСТАНОВИВ:


Ухвалою господарського суду від 25 липня 2006 р. за заявою Державної податкової інспекції у Ленінському районі порушено провадження у справі про банкрутство Приватного підприємства “Антени супутникові телевізійні”, м. Миколаїв, за ознаками ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою господарського суду від 10 серпня 2006 р. боржника визнано банкрутом за ознаками визначеними ст. 52 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, відкрита ліквідаційна процедура, визнанні грошові вимоги ініціюючого кредитора - ДПІ у Ленінському районі, у сумі 237 грн. 70 коп. та призначено ліквідатором Арбітражного керуючого Андрющенко Юрія Єгоровича.

Ліквідатор виконав вимоги передбачені розділом III “Ліквідаційна процедура” Закону України “ Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та надав до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс.

В результаті проведення ліквідаційної процедури ліквідатором було надіслано запити про наявність кредиторських вимог до:

- Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Миколаєва, від якого отримано відповідь про відсутність кредиторських вимог по підприємству-боржнику;

- Ленінського районного центру зайнятості населення, м. Миколаїв, від якого отримано відповідь про відсутність кредиторських вимог по підприємству-боржнику;

- Миколаївського обласного відділення Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, м. Миколаїв, від якого отримано відповідь про відсутність кредиторських вимог по підприємству-боржнику;

- Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Ленінському районі м. Миколаєва, від якого отримано відповідь про відсутність кредиторських вимог по підприємству-боржнику;

- Регіонального відділення Фонду державного майна України по Миколаївській області, від якого отримано відповідь про відсутність кредиторських вимог по підприємству-боржнику;

Таким чином, єдиним кредитором банкрута є ДПІ у Ленінському районі, з безспірними грошовими вимогами у сумі 237 грн. 70 коп.

Визнані вимоги кредитора не можуть бути задоволені з причин відсутності рухомого та нерухомого майна боржника. Згідно з п.6 ст.31 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ці вимоги слід вважати погашеними.

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс станом на 09 жовтня 2006 р. свідчать про відсутність у банкрута основних та оборотних засобів для ведення господарської діяльності, своєчасного погашення грошових зобов’язань, відсутня можливість відродити платоспроможність, оскільки у банкрута відсутнє будь-яке майно, що підтверджується довідкою 2-го МРВ ДАІ ВДАІ УМВС України в Миколаївській області №9-4/465 від 01.11.06 р. про відсутність за Приватним підприємством “Антени супутникові телевізійні”, м. Миколаїв, зареєстрованих транспортних засобів, довідкою КП Миколаївського МБТІ від 09.11.06 р. №6978 про відсутність у банкрута нерухомого майна та довідкою №02-06/2489 від 31.10.06 р. Управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради про відсутність за банкрутом зареєстрованих документів на право власності чи користування земельною ділянкою на території м. Миколаєва.

Відповідно до повідомлення з Державного архіву Миколаївської області №01-22/А-1171 від 25.10.06 р. документи Приватного підприємства “Антени супутникові телевізійні”, м. Миколаїв, на зберігання до архіву не надходили. На запит ліквідатора №20/12 від 21.08.06 р. до Архіву з особового складу Управління архівної роботи та урочистих подій Міськвиконкому, надійшла відповідь за вих. №152 від 04.09.06 р., що архівні документи з особового складу Приватного підприємства “Антени супутникові телевізійні”, м. Миколаїв, на зберігання до архіву не надходили. Документація довгострокового зберігання, печатка та штампи підприємства-банкрута вважаються втраченими, про що ліквідатором зроблено об’яву в газеті «Адреса деловой удачи» №42 від 25 жовтня 2006 р.

Згідно листа №18828 від 31.10.06 р. Державної виконавчої служби у Ленінському районі на виконанні відсутні виконавчі документи про стягнення з Приватного підприємства “Антени супутникові телевізійні”.

Розрахунковий рахунок банкрута №26006310112601, відкритий у Кіровоградській філії АКБ “Новий””, м. Миколаїв, закрито 10.10.05 р., про що свідчить довідка №9-28/507 від 03.10.06 р.

За юридичною адресою підприємство діяльність не здійснює, що підтверджується Актом №141 від 11.11.2005 р. перевірки обстеження юридичної адреси проведеної інспекторами ДПІ у Ленінському районі.

Витрати по держмиту неможливо віднести за рахунок банкрута через відсутність коштів. Ініціюючий кредитор від сплати держмита звільнений.

Ліквідатор виконав вимоги, передбачені ст.ст. 32,52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Керуючись ст.ст. 32, 40, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 80, 86 ГПК України, - суд,


УХВАЛИВ:


1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Приватного підприємства “Антени супутникові телевізійні”, м. Миколаїв, вул. Карла Лібкнехта, 22-а, кв. 5 (код ЄДРПОУ 24063324) станом на 09 жовтня 2006 р.

2. Ліквідувати Приватне підприємство “Антени супутникові телевізійні”, м. Миколаїв, вул. Карла Лібкнехта, 22-а, кв. 5, зареєстроване рішенням Реєстраційно-ліцензійної палати Виконкому Миколаївської міської ради, свідоцтво про державну реєстрацію №10585 від 04.03.1997 р.

3. Провадження у справі припинити.

4. Зобов’язати ліквідатора примірники ліквідбалансу банкрута надіслати на адресу Реєстраційно-ліцензійної палати виконкому Миколаївської міської ради та Головному управлінню статистики в Миколаївській області.

5. Зобов’язати ліквідатора повідомити Державного реєстратора про завершення ліквідаційної процедури.

6. Дану ухвалу надіслати: для виконання: проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та виключення з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, згідно ч. 5 ст. 39 ЗУ “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, ч. 2 ст. 32 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання банкрутом”, ст. ст. 19, 20 ЗУ “Про господарські товариства” державному реєстратору Реєстраційно-ліцензійної палати виконкому Миколаївської міської ради та Миколаївському обласному управлінню держстатистики;

до відома: кредиторам, ліквідатору.


Суддя

Т.Є.Моргуленко


Джерело: ЄДРСР 335186
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку