open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
1/1268-20/273А

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

15.12.06 Справа№ 1/1268-20/273А


Господарський суд Львівської області у складі судді Манюка П.Т. розглянувши матеріали позовної заяви за позовом Дочірнього підприємства “Львівський облавтодор” Відкритого акціонерного товариства “Державна акціонерна компанія “Автомобільні дороги України” до Виконавчого комітету Верхньосиньовиднецької селищної ради, Виконавчого комітету Сколівської міської ради, Стрийського міжрайонного бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки про оскарження бездіяльності суб”єктів владних повноважень, визнав представлені матеріали достатніми для відкриття провадження у справі.


З метою з»ясування можливості врегулювання спору до судового розгляду справи або забезпечення всебічного та об»єктивного вирішення справи протягом розумного строку суд вважає за необхідне призначити попереднє судове засідання.


Керуючись ст.ст. 104, 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі і прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Справу призначити до розгляду в засіданні на : 11.01.07 о 12:00

3.Попереднє судове засідання відбудеться за адресою: м.Львів, вул. Личаківська, 128 в кабінеті № 406 (4 поверх).

4.Позивачу: представити оригінали додатків до позовної заяви для огляду судом; копію свідоцтва про державну реєстрацію; явка представника в судове засідання обов”язкова.

5.Відповідачу 1 (Виконавчому комітету Верхньосиньовиднецької селищної ради): представити суду документально та нормативно обґрунтоване пояснення по суті позову, та докази, які у нього є; належно завірену копію рішення Виконавчого комітету Верхньосиньовиднецької селищної ради від 16.05.2006р. № 24 “Про оформлення та реєстрацію права власності на виробничу споруду бітумне сховище по вул.Шевченка, 116а в смт.В.Синьовидне за Державою в особі Верховної ради України в повному господарському віданні ДП “Львівський облавтодор” разом із матеріалами, що стали підставою його прийняття; копію свідоцтва про державну реєстрацію; явка представника в судове засідання обов”язкова.

6.Відповідачу 2 (Виконавчому комітету Сколівської міської ради): представити суду документально та нормативно обґрунтоване пояснення по суті позову, та докази, які у нього є; належно завірену копію рішення Виконавчого комітету Сколівської міської ради від 23.05.2006р. № 25 “Про оформлення та реєстрацію права власності на будівлі та споруди, що знаходяться в м.Сколе по вул.Героїв Маківки за державою в особі Верховної ради України в повному господарському віданні ДП “Львівський облавтодор”; копію свідоцтва про державну реєстрацію; явка представника в судове засідання обов”язкова.

7.Відповідачу 3 (Стрийському міжрайонному бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки): представити суду документально та нормативно обґрунтоване пояснення по суті позову, та докази, які у нього є; докази проведення реєстрації спірних будівель; копію свідоцтва про державну реєстрацію; явка представника в судове засідання обов”язкова


Повідомляю сторони, що права та обов”язки сторін визначені ст.ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України.


Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа –підписом її керівника з прикладенням печатки цієї організації). У разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівником або засновниками –наказ, рішення, розпорядження, протокол тощо (або засвідчені належним чином витяги з них), які підтверджують службовий статус представника.



Учасникам процесу разом з оригіналами письмових доказів, які подаються до господарського суду, представити їх копії.



Суддя Манюк П.Т.

Джерело: ЄДРСР 335006
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку