open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
Справа № дані оновлюються
emblem
Справа № дані оновлюються

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128


УХВАЛА

22.11.06 Справа№ 02-1/2-14


За позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю “Майнекс”, м.Київ

До відповідача: Відкритого акціонерного товариства “Новороздільський завод складних мінеральних добрив”, м.Новий Розділ, Миколаївський район, Львівська область

Третя особа: Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській області, м.Львів

Про: зобов»язання ВАТ «Новороздільський завод складних мінеральних добрив»виконати умови Договору про надання коштів на погашення кредиторської заборгованості та набуття права власності від 4.11.2004р. та передати ТзОВ «Майнекс»майно на суму 5549739,30 грн. згідно з Перелікрм майна, на яке Інвестор набуває права власності (додаток до Плану санації).

Суддя С.Б.Кітаєва

На розгляд господарського суду Львівської області поступила позовна заява від 15.11.2006р. № 15/11 Товариства з обмеженою відповідальністю “Майнекс”, м.Київ, до Відкритого акціонерного товариства “Новороздільський завод складних мінеральних добрив”, м.Новий Розділ, Миколаївський район, Львівська область, третя особа: Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській області, м.Львів, про зобов»язання ВАТ «Новороздільський завод складних мінеральних добрив»виконати умови Договору про надання коштів на погашення кредиторської заборгованості та набуття права власності від 4.11.2004р. та передати ТзОВ «Майнекс»майно на суму 5549739,30 грн. згідно з Перелікрм майна, на яке Інвестор набуває права власності (додаток до Плану санації).

Як вбачається із змісту позовної заяви, в даному позові об”єднано дві вимоги: немайнового та майнового характеру: зобов”язати ВАТ “Новороздільський завод складних мінеральних добрив” виконати умови Договору від 04.11.2004р. та передати майно позивачу на суму 5549739,30 грн.

У випадку об”єднання в одній заяві вимог як майнового, так і немайнового характеру державне мито згідно з пунктом 36 Інструкції Головної державної податкової інспекції України від 22 квітня 1993 року № 15 “Про порядок обчислення та справляння державного мита” підлягає сплаті як за ставками, встановленими для позовів майнового характеру, так і за ставками, встановленими для розгляду позовних заяв зі спорів немайнового характеру.

За подання даного позову позивачем сплачено лише 85,00 грн. держмита по квитанції від 15.11.06р. (при цьому відмітка банківської установи (штамп) на квитанції відсутня).

Вимога майнового характеру держмитом не оплачена.

На підставі вищенаведено, керуючись п.4 ст.63 ГПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

1.Повернути товариству з обмеженою відповідальністю “Майнекс”, м.Київ позовну заяву від 15.11.2006р. № 15/11 на 20-ти листках без розгляду.

2.Повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню з нею до господарського суду в загальному порядку після усунення допущеного порушення.

Суддя Кітаєва С.Б.

Джерело: ЄДРСР 334783
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку