open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
6/184-4/274

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128


ПОСТАНОВА

про визнання банкрутом


28.11.06 Справа№ 6/184-4/274

Господарський суд Львівської області у складі судді Гриців В.М. при секретарі Москалі Р.М. за участю представника кредитора Федчини Р.Б. розглянув у підготовчому засіданні суду справу про банкрутство приватної агрофірми „Мурованський”, порушену за заявою управління Пенсійного фонду України у Сокальському районі


ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника приватної агрофірми „Мурованський” порушене 13 листопада 2006 року за заявою управління Пенсійного фонду України у Сокальському районі.

Кредитор вимоги про банкрутство приватної агрофірми „Мурованський” підтримав з підстав, викладених у заяві та доданих до неї документах, зазначив при цьому, що станом на дату розгляду справи боржник не погасив заборгованості перед кредитором, просить провадження у справі здійснювати з урахуванням особливостей, передбачених статтею 52 закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, оскільки безспірні вимоги кредитора становлять 2866,70 грн., такі не можуть бути задоволені з причини відсутності майнових та фінансових активів боржника. Повідомив, що боржник обов’язкової звітності в органи державної податкової служби не подає, в Державному реєстрі відсутній запис про щорічне підтвердження відомостей про юридичну особу, підприємство господарсько-фінансової діяльності не проводить. Запропонував кандидатуру арбітражного керуючого Генташ О.А. для призначення ліквідатором банкрута.

Боржник вимог суду не виконав. Згідно з матеріалами справи вимоги кредитора до боржника сукупно становлять 2866,70 грн., такі на дату розгляду справи не погашені з причини неплатоспроможності боржника, фактичного припинення боржником підприємницької діяльності, неподання обов’язкової звітності, відсутності у боржника майнових і фінансових активів.


Керуючись ст.ст. 22, 52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст.86 ГПК України суд

ПОСТАНОВИВ:

1. Приватну агрофірму „Мурованський” (Сокальський район, с.Муроване; код ЄДРПОУ 00854535) визнати банкрутом і відкрити ліквідаційну процедуру.

2. Розмір вимог кредитора управління Пенсійного фонду України у Сокальському районі визначити в сумі 2866,70 грн.

3. Ліквідатором банкрута приватної агрофірми „Мурованський” призначити арбітражного керуючого Генташ Оксану Анатоліївну, ліцензія Міністерства економіки України серія АБ № 271596 видана 19.12.2005р., проживає: Львівська обл., м.Сокаль, вул. Шептицького, 39/1.

4. Ліквідатору банкрута Генташ О.А. судову процедуру ліквідації приватної агрофірми „Мурованський” здійснити в порядку, встановленому ст.ст. 22-34,41,52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», документально підтверджений звіт про виконану роботу подати суду.

5. Засідання суду призначити на 03 квітня 2007 року на 1215 в приміщенні господарського суду Львівської області (м.Львів, вул.Личаківська, 128; каб.№511).

6. Участь арбітражного керуючого, повноважних представників кредитора в судовому засіданні визнати обов’язковою.

7. Копію постанови направити кредитору, банкруту, ліквідатору, ДВС Сокальського району.


Суддя Гриців В.М.


Джерело: ЄДРСР 334733
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку