open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
6/146-8/226

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

08.12.06 Справа№ 6/146-8/226

Господарський суд Львівської області в складі судді Гутьєвої В.В. при секретарі Габаковській Х.В. за участю арбітражного керуючого (ліквідатора) - Хороз І.І., представника ініціюючого кредитора: Тупіс Я.І. - ст.держ.податкового інспектора розглянув у відкритому судовому засіданні справу за заявою ДПІ у Городоцькому р-ні Львівської області, м.Городок про банкрутство приватного підприємства “Яна”, м.Городок

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про банкрутство приватного підприємства “Яна”, м.Городок порушене 19.08.2006 р. господарським судом Львівської області за заявою заявою ДПІ у Городоцькому р-ні Львівської області, м.Городок відповідно до вимог, встановлених ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою від 12.09.2006 р. суд визнав ПП “Яна” банкрутом, відкрив ліквідаційну процедуру і ліквідатором призначив арбітражного керуючого Хороз І.І., ліцензія Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України, серії АА №783162 від 17.05.2004 р., якого зобов’язав забезпечити виконання ліквідаційної процедури у встановленому законом порядку та подати на затвердження суду звіт про виконану роботу і ліквідаційний баланс. Оголошення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури опубліковано в газеті “Голос України” від 31.10.2006 р. за №203 (3953).

В судовому засіданні оголошувалась перерва відповідно до ст.77 ГПК України

Ліквідатор банкрута подав суду звіт про виконану роботу та ліквідаційний баланс на затвердження, а також подав клопотання про затвердження звіту та ліквідаційного балансу.

Із звіту ліквідатора випливає, що заборгованість банкрута перед ініціюючим кредитором становить 1891,95 грн., інші кредитори з вимогами до боржника не зголосились Отже загальна сума заборгованості банкрута перед кредиторами становить 1891,95 грн. Вимоги кредитора не задоволені у зв’язку з відсутністю грошових коштів та майнових активів у банкрута. Відповідно до ч.6 ст.31 вказаного Закону вимоги, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними. Ознак фіктивного банкрутства або доведення до банкрутства арбітражним керуючим не виявлено у зв’язку з неможливістю встановлення місцезнаходження банкрута та документів, які б підтверджували фінансово-господарську діяльність товариства.

Пропозицій від інвесторів, засновників товариства стосовно поліпшення фінансового становища підприємства не надходило.

Заслухавши звіт ліквідатора, думку представників кредитора суд вважає, що звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс ПП “Яна” слід затвердити, а ліквідаційну процедуру завершити.

Керуючись ст.32, п.6.ст.40, ст.52 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст.86 ГПК України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс приватного підприємства “Яна” (81500, Львівська обл, м.Городок, вул.Мартовича, 4; код ЄДРПОУ 22345662) затвердити.

2. Приватне підприємство “Яна” (81500, Львівська обл, м.Городок, вул.Мартовича, 4; код ЄДРПОУ 22345662) ліквідувати.

3. Провадження у справі про банкрутство ПП “Яна”, м.Городок припинити.

4. Направити Головному управлінню статистики у Л/о та державному реєстратору копію ухвали для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи.

5. Копію ухвали надіслати кредитору, ліквідатору, ДВС у Городоцькому р-ні Л/о, Державному органу з питань банкрутства.


Суддя Гутьєва В.В.

Джерело: ЄДРСР 334521
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку