open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 427/6656/13-к

Провадження № 1-в/427/722/13

УХВАЛА

27.08.2013 року

Свердловський міський суд Луганської області у складі:

одноособово судді Шевцова О.А.,

при секретарі: Кречун М.О.

за участю прокурора: Кондратенко А.І.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Свердловську Луганської області подання Свердловського міського відділу кримінально - виконавчої інспекції Управління державної пенітенціарної служби України в Луганській області, про звільнення від відбування покарання з випробуванням стосовно ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця с. Успенка Лутугінського району Луганської області, громадянина України, який мешкає за адресою: АДРЕСА_1, засудженого 14.08.2012 р. вироком Лутугінського районного суду Луганської області за ст. 240 ч. 2 КК України до 2 років позбавлення волі, звільненого з випробуванням згідно ст. 75 КК України з іспитовим строком на 1 рік,

в с т а н о в и в:

До суду для вирішення питання про звільнення від покарання звернулась із поданням начальник Свердловського МВ КВІ УДПтСУ в Луганській області вказавши в поданні, що за час перебування на обліку у кримінально-виконавчій інспекції ОСОБА_1 зарекомендував себе задовільно. За місцем проживання характеризується позитивно. До адміністративної відповідальності не притягувався. Термін випробування закінчився 14.08.2013 р.

З огляду на вищевикладене та керуючись ст. 78 ч.1 КК України та ст. 165 ч.2 КВК України начальник Свердловського МВ КВІ УДПтСУ в Луганській області просить суд звільнити засудженого від кримінального покарання.

В судове засідання представник КВІ підтримала вимоги подання та просила звільнити ОСОБА_1 від кримінального покарання.

Прокурор в судовому засіданні вважав за можливе звільнити засудженого від кримінального покарання.

Засуджений ОСОБА_1 у призначене судове засідання не з'явився, про дату та час слухання справи повідомлявся належним чином.

Суд на підставі ч. 4 ст. 539 КПК України, вважає можливим розглянути справу за відсутністю засудженого.

Дослідивши матеріали подання та особової справи засудженого, а також враховуючи думку учасників судового провадження, суд прийшов до наступного.

Із довідок, характеристик, рапортів дільничного, які містяться в матеріалах особової справи засудженого, вбачається, що ОСОБА_1 до адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувався, за місцем проживання характеризується задовільно, працює в ТОВ «Спец РСУ м. Свердловськ». Термін випробування закінчився 14.08.2013 р.

Згідно вимог ст. 78 ч. 1 КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов'язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

З урахуванням вищевикладеного, судом встановлено, що ОСОБА_1 виконав покладені на нього обов'язки, не вчиняв нових кримінальних та адміністративних правопорушень, у зв'язку з чим, суд вважає за можливе звільнити засудженого від призначеного покарання.

На підставі ст. 78 ч. 1 КК України, керуючись ст.ст. 537 п. 9, 539 КПК України, суд,

у х в а л и в:

Звільнити ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця с. Успенка Лутугінського району Луганської області, від призначеного покарання за вироком Лутугінського районного суду Луганської області від 14.08.2012 р. за ст. 240 ч. 2 КК України.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Луганської області протягом 7 днів з дня її проголошення, через Свердловський міський суд Луганської області.

Суддя Шевцов О.А.

Джерело: ЄДРСР 33184851
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку