open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про виправлення описки у судовому рішенні

08 серпня 2012 р. Справа № 2а/0570/22521/2011

приміщення суду за адресою: 83052, м. Донецьк, вул. 50-ої Гвардійської дивізії, 17

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Папазової Г.П.

розглянувши у порядку письмового провадження заяву Управління Державної реєстрації Донецької міської ради про виправлення описки в постанові суду від 18 січня 2012р. у справі за позовом Державної податкової інспекції у Кіровському районі м. Донецька до фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 про припинення підприємницької діяльності, -

В С Т А Н О В И В :

Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 18 січня 2012р. позовні вимоги Державної податкової інспекції у Кіровському районі м. Донецька до фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 про припинення підприємницької діяльності були задоволені, а саме: припинено державну реєстрацію фізичної особи - підприємця ОСОБА_1.

07.08.2012р. на адресу суду надійшла заява Управління Державної реєстрації Донецької міської ради про виправлення описки в постанові суду від 18 січня 2012р., оскільки по всьому тексту постанови невірно вказаний ідентифікаційний код фізичної особи - підприємця, а саме вказано: «НОМЕР_1» замість «НОМЕР_2».

Відповідно до ч. 2 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

Вивчивши матеріали справи, суд вважає необхідним відмовити у виправлені описки в постанові суду від 18 січня 2012р.

У відповідності із ч. 1 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Із матеріалів справи вбачається, зокрема, зі свідоцтва про державну реєстрацію фізичної особи - підприємця, що ідентифікаційний код фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 значиться: «НОМЕР_1», тому при винесені постанови суд і вказав зазначений код, оскільки керувався матеріалами справи, в зв,язку з чим вважає заяву Управління Державної реєстрації Донецької міської ради про виправлення описки в постанові суду від 18 січня 2012р. необґрунтованою.

З урахуванням викладеного, керуючись ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В :

Відмовити в задоволенні заяви Управління Державної реєстрації Донецької міської ради про виправлення описки в постанові суду від 18 січня 2012р. у справі за позовом Державної податкової інспекції у Кіровському районі м. Донецька до фізичної особи - підприємця ОСОБА_1 про припинення підприємницької діяльності.

Ухвала може бути оскаржена до Донецького апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п,яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому проваджені або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п,яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Папазова Г.П.

Джерело: ЄДРСР 25556335
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку