open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

31 травня 2012 року

Справа № 2а/0470/5688/12

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Конєва С.О., розглянувши матеріали позовної заяви Дніпродзержинського міського управління Головного Управління Міністерства Внутрішніх Справ України в Дніпропетровській області до Громадянина Республіки Азербайджана ОСОБА_1 про примусове видворення за межі України, -

ВСТАНОВИВ:

23.05.2012р. Дніпродзержинське міське управління Головного Управління Міністерства Внутрішніх Справ України в Дніпропетровській області звернулося з позовом до Громадянина Республіки Азербайджана ОСОБА_1 та просить прийняти рішення про примусове видворення за межі України Громадянина Республіки Азербайджана ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1

Позовна заява відповідає вимогам, встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України, підсудна Дніпропетровському окружному адміністративному суду та підстав для її повернення або відмови у відкритті провадження у справі не має.

Керуючись ст.ст. 104 -107, 110, 183-5 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 2а/0470/5688/12 за позовом Дніпродзержинського міського управління Головного Управління Міністерства Внутрішніх Справ України в Дніпропетровській області до Громадянина Республіки Азербайджана ОСОБА_1 про примусове видворення за межі України.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 06.06.12 року о 15:00 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м.Дніпропетровськ, вул. Академіка Янгеля, 4, зала 16.

Позивачу -до судового засідання вручити відповідачеві повістку та ухвалу суду та докази вручення надати суду; забезпечити в судове засідання явку відповідача та перекладача; надати суду докази прийняття рішення про примусове повернення відповідача у країну походження у відповідності до вимог ст. 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», який набрав чинності 25.12.2011р.

Відповідачу -до судового засідання надати письмові заперечення на позов та докази в обґрунтування позову згідно ч. 1 ст. 71 КАС України.

Здійснювати розгляд адміністративної справи одноособово суддею Конєвою С.О.

Копію ухвали про відкриття провадження в адміністративній справі надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки, а відповідачу копію позовної заяви з доданими до неї документами.

Визнати обов'язкову особисту участь осіб, які беруть участь у справі, у судовому засіданні.

Особи, які беруть участь у справі, або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного, та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Відповідно до ст. 122 Кодексу адміністративного судочинства України, особи, які беруть участь у справі мають право заявляти клопотання про розгляд справи за їх відсутності в порядку письмового провадження.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

С.О. Конєва

Джерело: ЄДРСР 24698323
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку