open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

14 листопада 2011 року Справа № 2а-0870/10568/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Конишева О.В., перевіривши матеріали адміністративного позову

За позовною заявою: ОСОБА_1

до: Управління Служби безпеки України в Запорізькій області

про: визнання неправомірним та скасування наказу та стягнення невиплаченої суми грошового зобов’язання

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшла вказана позовна заява.

За правилами ст.107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з’ясовує, чи належить позовну заяву розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких відповідач є суб’єктом владних повноважень. Зазначений спір, відповідно до п.2 ч.1 ст.17 КАС України, а саме: спори з приводу прийняття громадян на публічну службу, її проходження, звільнення з публічної служби, відносяться до компетенції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Судом встановлено, що зі змісту позовної заяви не можливо з’ясувати об’єктивно всі обставини щодо дотримання позивачем передбаченого строку звернення до суду, визначеного ст.99 КАС України, або пропущення строку звернення до суду, отже вищезазначене питання буде вирішено у судовому засіданні.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчення підготовчого провадження, відкриття провадження в адміністративній справі та призначення її до судового розгляду.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 99, 107, 120, п. 4 ч. 1 ст. 121, ст.ст. 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження у справі № 2а-0870/10568/11, закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 22 листопада 2011 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в, об 15 год. 30 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Конишевою О.В.

2. Запропонувати подати до початку судового засідання:

позивачу: документи, які посвідчують особу (паспорт, тощо); належним чином оформлену довіреність на представника; письмові нормативні (витяги із законодавства) і документальні обґрунтування кожної із заявлених вимог; докази перебування на посаді у спірний період; докази в підтвердження обставин, викладених у позовній заяві; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належно засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали - для огляду. Також пропонуємо надати позовну заяву в електронному вигляді.

відповідачу: у разі невизнання адміністративного позову подати письмові нормативні (витяги із законодавства) і документальні обґрунтування своїх заперечень на кожну із заявлених у позові вимог; докази в підтвердження обставин, викладених у позовній заяві; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином засвідчені копії наказів від 16.08.2011 №221-ос, від 15.06.2011 №108-ос, із доказом про ознайомлення або вручення відповідачу; належним чином засвідчену копію наказу від 17.05.2011 №227/дск, що стосується позивача; листок непрацездатності №9282 від 01.08.2011, виданого ВМС УСБУ в Запорізькій області; довідку щодо виплати грошового забезпечення позивача за період перебування у розпорядженні начальника УСБУ в Запорізькій області; документи, які посвідчують правовий статус (положення, довідку про включення до Єдиного державного реєстру, тощо); належним чином оформлене доручення на представника; належно засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали –суду для огляду.

3. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі разом з пам’яткою про їх права та обов’язки, відповідачеві –копію позовної заяви та додані до неї документи.

4. У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. Явку сторін у судове засідання визнати обов’язковою. У разі неможливості прибути у судове засідання сторін, або їх представників, пропонуємо подати клопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.В. Конишева

22 листопада 2011 року 15:30

Джерело: ЄДРСР 19379329
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку