open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

№3-1929-1/10

ПОСТАНОВА

07 вересня 2010 року суддя Печерського районного суду м. Києва Соколов О.М. розглянувши матеріали, які надійшли з Відділу ДАІ з обслуговування Печерського району, підпорядкованого Управлінню ДАІ ГУМВС України в м. Києві про притягнення до адміністративної відповідальності ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця м. Северодонецька, Луганської області , працюючого: генеральний директор ПАТ «Тако», проживає: АДРЕСА_1,

за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, -

ВСТАНОВИВ:

Відповідно до протоколу 08 серпня 2010 року приблизно о 22 годині 40 хвилин ОСОБА_2 в м. Києві, на вул. Червоноармійська 13/1, керуючи автомобілем «Ленд Ровер», д/н НОМЕР_3, при зміні напрямку руху не переконався, що це буде безпечним, при повороті праворуч не зайняв крайнє праве положення, в результаті чого зіткнувся з автомобілем «Шкода» д/н НОМЕР_2, під керуванням водія ОСОБА_3 , внаслідок чого заподіяно механічних пошкоджень обом автомобілям, порушив п. 10.1, 10.4 ПДР України, вчинивши тим самим адміністративне правопорушення, передбачене ст. 124 КУпАП

В судовому засіданні факт вчинення правопорушення ОСОБА_2 визнав повністю.

Суд, дослідивши матеріали адміністративної справи, беручи до уваги те, що ОСОБА_2 раніше не притягувався до адміністративної відповідальності, вважає його вину у правопорушенні доведеною та можливо застосувати адміністративне стягнення у вигляді штрафу, без позбавлення права керування транспортними засобами.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 124, 283, 284 КпАП України,

ПОСТАНОВИВ:

Визнати винним ОСОБА_4 у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.124 КУпАП та застосувати адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі двадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 340 гривень 00 копійок (одержувач УДК у Печерському р-ні м. Києва, банк одержувача: ГУДКУ у м. Києві на р/р 33 11 533 67 00007; код 260 779 22; МФО 820019; КЕКД: 21081300; символ звітності банку: 336).

Штраф має бути сплачений порушником не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, а в разі оскарження або опротестування такої постанови - не пізніш як через п'ятнадцять днів з дня повідомлення про залишення скарги або протесту без задоволення. У разі несплати правопорушником штрафу у встановлений строк, постанова про накладення штрафу надсилається для примусового виконання до відділу державної виконавчої служби за місцем проживання порушника, роботи або за місцезнаходженням його майна в порядку, встановленому законом. У порядку примусового виконання постанови про стягнення штрафу за вчинення адміністративного правопорушення з правопорушника стягується: подвійний розмір штрафу, визначеного у відповідній статті цього Кодексу.

Строк пред’явлення до виконання – 3 місяці.

Постанова може бути оскаржена особою, яку притягнуто до адміністративної відповідальності, її законним представником, захисником, потерпілим, його представником або на неї може бути внесено протест прокурора протягом десяти днів з дня винесення постанови. Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги чи протесту прокурора.

Апеляційна скарга, протест прокурора подаються до Апеляційного суду м. Києва через Печерський районний суд м. Києва.

Суддя: О.М. Соколов

Джерело: ЄДРСР 11144540
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку