open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

24 червня 2010 року Справа № 2а-3710/10/0870

м. Запоріжжя


Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Садовий Ігор Вікторович, перевіривши матеріали адміністративного позову

за позовною заявою: Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м.Запоріжжя

до: Фізичної особи – підприємця ОСОБА_1

про: припинення підприємницької діяльності,

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

23.06.2010 Державна податкова інспекція у Шевченківському районі м.Запоріжжя звернулася до Запорізького окружного адміністративного суду з позовною заявою до Фізичної особи – підприємця ОСОБА_1 про припинення підприємницької діяльності.

За правилами ст.107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з’ясовує, чи належить позовну заяву розглядати в порядку адміністративного судочинства і чи підсудна позовна заява даному адміністративному суду.

Спір виник із публічно – правових відносин, у яких позивач є суб’єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно із ст.17 КАС України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчення підготовчого провадження, відкриття провадження в адміністративній справі та призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження у справі №2а-3710/10/0870 за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Шевченківському районі м.Запоріжжя до Фізичної особи – підприємця ОСОБА_1 про припинення підприємницької діяльності.

2.Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду у судовому засіданні на <Дата попереднього судового засідання (дата) (АДМ) >25 серпня 2010 року , яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в в залі судових засідань № 7, о 09:30 Справа розглядатиметься одноособово суддею Садовим Ігорем Вікторовичем.

3.Зобов’язати позивача надати до судового засідання: довіреність на представника; довідку про відсутність перед бюджетом податкової заборгованості у відповідача на дату розгляду справи; довідку про останню звітність відповідача; свідоцтво про державну реєстрацію відповідача; документи, що підтверджують наявність державної реєстрації та фактичне місцезнаходження відповідача на момент розгляду спору (довідку державного реєстратора); всі документи, зазначені у позові; належно засвідчені копії витребуваних та доданих до позову документів надати у справу.

4.Запропонувати відповідачу надати: документ, що посвідчує особу; довіреність на представника; свідоцтво про державну реєстрацію; у разі невизнання адміністративного позову надати письмові заперечення на позов та документи на обґрунтування заперечень; докази надання до податкових органів податкової звітності або пояснення про причини її неподання; належно засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали – для огляду.

5.Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі, відповідачу – копію позовної заяви та додані до неї документи.

6.В судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя І.В.Садовий





Джерело: ЄДРСР 10946171
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку